Amsterdam Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust. Bekijk het aanbod

Woningaanbod in Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar een koop huis of appartement in Amsterdam Zuidoost? Het imago van Amsterdam Zuidoost is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dat komt door de vele nieuwbouwprojecten in de wijk. De Arena , de Heineken Music hall, de Pathe bioscoop, de Ziggo dome en de gaasperplas zijn de trekkers van de wijk. In Amsterdam Zuioost vind je onder andere de Hogeschool van Amsterdam, het AMC en de Ikea. Daarnaast kun je voor weinig geld goed wonen, zoals in de Venserpolder achter de Arena boulevard. Via het hypermoderne station Amsterdam Arena ben je zo in het centrum van Amsterdam.

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost

Op Benopzoek vind je alle betaalbare huizen van de Alliantie in Amsterdam Zuidoost. Zowel huurwoning als koopwoning. Op Benopzoek vind je exclusieve acties van de Alliantie zoals de starterslening. In Amsterdam Zuioost vind je betaalbare woningen. Of je nu een kant & klaar appartement in de Venserpolder of een ander woonhuis in Amsterdam Zuidoost zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is goed onderhouden.