Amsterdam Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie. Bekijk het aanbod

Woningaanbod Amsterdam Zuid

Op zoek naar een koop huis of appartement in Amsterdam West? Amsterdam Zuid is een statige wijk met vele hotspots zoals de Albert Cuyp markt in de Pijp, het rijksmuseum, de dure hotels en de leuke barretjes en restaurants. Het beroemde vondelpark vormt samen met het het Beatrixpark (naast de RAI) de longen van Amsterdam. In Amsterdam Zuid wonen filmsterren en beroemdheden. Amsterdam zuid kenmerkt zich door de prachtige straten zoal de churchillaan, de maasstraat en de rivierenbuurt. Langs de Amstel vind je genoeg vertier en ben je zo met de fiets in het buitengebied. Onder "oud zuid" is "nieuw" zuid gelegen met de buurt Buitenveldert als middelpunt. Samen met de Amsterdamse Zuidas is dit echt een aanwinst voor de stad. Hier is een koopwoning nog betaalbaar.

Een appartement kopen of huren in Amsterdam Zuid

Op Benopzoek vind je alle betaalbare huizen van de Alliantie in Amsterdam Zuid. Of je nu een huurwoning of een koopwoning zoekt. Op Benopzoek vind je exclusieve acties zoals de starterslening van de Alliantie. Hierdoor vind je zelfs in Amsterdam zuid een betaalbaar huis. Of je nu een kant & klaar appartement of een ander woonhuis in Amsterdam zuid zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is goed onderhouden.