Amsterdam West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West. Bekijk het aanbod

Woningaanbod in Amsterdam West

Op zoek naar een koop huis of appartement in Amsterdam West? Op dit moment de populairste wijk om in te wonen van Amsterdam. Nog niet ontdekt door toeristen maar wel de gezelligheid die Amsterdam te bieden heeft. De winkels langs de Overtoom, de restaurants in Amsterdam oud-West of de markt in Bos en lommer. Wil je tot rust komen in een stadspark? Ga dan naar het Westerpark of het Rembrandtpark. Het aanbod koop en huur appartementen in Amsterdam West is geliefd. Gelukkig wordt er volop gebouwd langs het ij in de houthavens.

Een appartement kopen of huren in Amsterdam West

Op Benopzoek vind je alle betaalbare woningen van de Alliantie in Amsterdam West. Of je nu wilt huren of kopen. Op Benopzoek vind je exclusieve acties zoals de starterslening van de Alliantie. Hierdoor is het woningaanbod in Amsterdam West betaalbaar. Of je nu een kant & klaar appartement of een ander huis in Amsterdam centrum zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is bovendien goed onderhouden.