Amsterdam Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum. Bekijk het aanbod

Woningaanbod Amsterdam Oost

Op zoek naar een koop huis of appartement in AmsterdamOost? Amsterdam Oost is een van de levendigste wijken van Amsterdam met het Oosterpark als kloppend middelpunt.  De hotspots zijn ontelbaar. Denk bijvoorbeeld aan bar Lebowski, de biertuin, volkshotel, brouwerij het ij of cafe hesp. In de indische buurt of de transvaalbuurt vind je nog een betaalbaar koop of huur huis huis binnen de ring. Fiets je langs de Amstel dan ben je binnen mum van tijd uit de stad. Amsterdam Oost is hip and happening.

Een huis kopen of huren in Amsterdam Oost

Op Benopzoek vind je alle betaalbare woningen van de Alliantie in Amsterdam Oost. Of je nu een huurwoning of een koopwoning zoekt. Op Benopzoek vind je exclusieve acties zoals de starterslening van de Alliantie. Hierdoor betaal je voor je koop of huur huis in Amsterdam Oost niet teveel. Of je nu een kant & klaar appartement of een ander huis in Amsterdam Oost zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is bovendien prima onderhouden.