Amsterdam Noord

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Noord? Amsterdam Noord is hip and happening. Buiksloterham, de NDSM werf, de pekbuurt, het eye museum, de Molenbuurt en Overhoeks maken de wijk. Bovendien sta je met het pondje direct op Amsterdam CS. Bekijk het aanbod

Woningaanbod in Amsterdam Noord

Op zoek naar een koop huis of appartement in Amsterdam Noord? Geen wijk in Amsterdam is zo in opkomst als Amsterdam Noord. Met de komst van het Eye Museum, tussen Overhoeks en de NDSM werf, is Amsterdam Noord the place to be. Wonen langs het ij, de molenbuurt of in buiksloterham. Ontwikkelingen van nieuwe woningen en levendige buurten hebben een grote aantrekkingskracht. Wist je trouwens dat Amsterdam Noord het grootste en groenste stadsdeel is van Amsterdam? Met het pondje of de Noord-zuid lijn ben je bovendien binnen no time in het centrum. 

Een huis kopen of huren in Amsterdam Noord

Op Benopzoek vind je alle betaalbare woningen van de Alliantie in Amsterdam Noord. Of je nu een huurwoning of een koopwoning zoekt. Op Benopzoek vind je exclusieve acties zoals de starterslening van de Alliantie. Hierdoor wordt wonen in Amsterdam Noord betaalbaar. Of je nu een kant & klaar appartement of een anderhuis in Amsterdam Noord zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is bovendien goed onderhouden.