Amsterdam Nieuw West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West. Bekijk het aanbod

Woningaanbod Amsterdam Nieuw West

Op zoek naar een huis of appartement in Amsterdam Nieuw West? Amsterdam Nieuw West is in opkomst. Dichtbij de stad en toch betaalbaar. Hier krijg je nog voldoende ruimte voor je geld. Buurten als Slotervaart, Osdorp en Slotermeer worden volledig opgeknapt. De sloterplas is het prachtige middelpunt van Amsterdam Nieuw West en het Amsterdamse Bos maakt Nieuw West groen. Het openbaar vervoer is goed geregeld door Amsterdam lelylaan en Sloterdijk. Je bent in no time met de auto op schiphol of op de A10. En met de fiets ben je binnen een kwartiertje op de dam. Wonen in Amsterdam Nieuw West.

Een huis kopen of huren in Amsterdam Nieuw West

Op Benopzoek vind je alle betaalbare woningen van de Alliantie in Amsterdam Nieuw West. Of je nu een huurwoning of een koopwoning zoekt. Op Benopzoek vind je exclusieve acties zoals de starterslening van de Alliantie. Dat maakt wonen in Amsterdam Nieuw West betaalbaar. Of je nu een kant & klaar appartement of een ander woonhuis in Amsterdam Nieuw West zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is bovendien goed onderhouden.