€ 25.000
  • Bellen
  • Verkocht
€ 25000,-

Jol 20, Huizen

Deze garagebox van circa 17m² is gesitueerd in de wijk Stad en Lande te Huizen, de box is voorzien van een kanteldeur. In de garagebox is geen elektra aanwezig.
Kadastrale aanduiding: gemeente Huizen, sectie C, nummer 11311, groot 18 centiare.

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Procedure garage verkoop: Eigenaar-bewoners en huurders van de Alliantie die in het complex aan de Bakboord, Jol, Galjoen, Hoeker, Aak, Bark, Boeier in Huizen, krijgen voorrang op overige belangstellenden om de garage te kopen. Zijn er meerdere gegadigden uit dit complex dan krijgt degene met het hoogste bod de garage.

Eigenaar-bewoners en huurders van de Alliantie hebben tot en met 1 mei 2019 16:00 uur voorrang op overige belangstellenden. Eigenaar-bewoners en huurders met het hoogste bod zal de garage worden gegund. Informatie over de procedure vindt u op de website van De Alliantie: benopzoek.nl

Graag maken wij een afspraak met u voor een bezichtiging, bel de makelaar Martijn Geerdink of bel uw NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 25.000 vraagprijs
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Parkeerplaats
Bouwjaar 1971-1980
Indeling
Oppervlakte 0 m2
Inhoud 0 m3
Aantal kamers 0

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stad en Lande

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Stad en Lande? Huizen Stad en Lande is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Stad en Lande ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk