€ 80
  • Bellen
€ 80,-

Undinestraat 1-3, Amersfoort

Bellen

Per direct garage te huur in Schuilenburg Undinestraat 1-3


Voorrangsregeling voor huurders binnen het complex


Huurders binnen het complex hebben voorrang voor de garage. Indien er meerdere geinteresseerden zijn dan zal toewijzing geschieden op basis van langste woonduur.


Deze voorrangsregeling geldt tot 24 september 2018, daarna geschiedt de toewijzing uitsluitend op volgorde van aanmelding via Ben Op Zoek. Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen. Geinteresseerden ontvangen alleen bericht als zij voor een toewijzing in aanmerking komen.


Wilt u deze garage bezichtigen? Reageer via het contactformulier of mail naar amersfoortcv@de-alliantie.nlDe huurperiode is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand en een minimale huurtermijn van 6 maanden.- Eenmalige administratiekosten € 21,-Op zoek naar een garage in een andere wijk of wilt u een garage kopen? Kijk op www.benopzoek.nl


 


 

Overdracht
Vraagprijs € 80
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Parkeerplaats
Bouwjaar 1971
Indeling
Oppervlakte 19 m2
Inhoud 0 m3
Aantal kamers 0

Reageer op woning: Undinestraat 1-3 Amersfoort Schuilenburg

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Schuilenburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Schuilenburg? Amersfoort Schuilenburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Schuilenburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk