€ 10
  • Bellen
€ 10,-

Genemuidengracht 2 EB, Amersfoort

Bellen

Per direct te huur een berging Genemuidengracht EB-2 in de Bascule in Vathorst. Deze berging is alleen bedoeld voor de huurders en eigenaren van de Bascule. Als u niet woonachtig bent in het complex komt u niet in aanmerking voor de berging.Toewijzing op basis van voorrangsregeling

Huurders van het complex de Bascule kunnen tot en met 18 december 2017 reageren op de advertentie. Daarna wordt de berging toegewezen op basis van de langste woonduur. Bij reactie graag uw woonadres vermelden. 


Na 18 december is deze voorrangsregeling voor huurders niet meer van toepassing en geschiedt de toewijzing op volgorde van aanmelding via Ben Op Zoek. Zodoende kunnen ook eigenaren in het complex in aanmerking komen voor de berging.


- Eenmalige administratiekosten € 21,-


Wilt u de berging huren? Reageer via het contactformulier of mail naar amersfoortcv@de-alliantie.nl

De huurperiode is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen. Geïnteresseerden ontvangen alleen bericht als zij voor een toewijzing in aanmerking komen.Overdracht
Vraagprijs € 10
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Parkeerplaats
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 7 m2
Inhoud 0 m3
Aantal kamers 0

Reageer op woning: Genemuidengracht 2 EB Amersfoort Vathorst-De Laak

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Vathorst-De Laak

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Vathorst-De Laak? Amersfoort Vathorst-De Laak is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Vathorst-De Laak ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk