Over Ben op zoek

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Op Ben op zoek vind je beschikbare koopwoningen, vrije sector / middensegment huurwoningen en gelegenheid tot parkeren van de Alliantie. Meld je aan voor de wekelijkse aanbod-update, zodat je gegarandeerd geen aanbod mist.

Initiatief van de Alliantie

Ben op zoek is een initiatief van woningcorporatie de Alliantie. We zijn actief in de omgeving van Almere, Amersfoort, Amsterdam en Gooi en Vechtstreek. Ongeveer 90% van ons woningaanbod is sociale huur. Op deze site vind je de rest van ons aanbod: vrije sector huur, koopwoningen en parkeergelegenheid. Wil je meer weten over de achtergrond van verkoop door een woningcorporatie? Je leest hier waarom een woningcorporatie verkoopt

Voorrang voor huurders

Als woningcorporatie vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk mensen aan een passende woonruimte te helpen. Wij hebben daarom een voorrangsregeling voor sociale huurders. Zo maken wij niet alleen een huishouden blij met een nieuwe vrije sector huur- of koopwoning. We zorgen er ook voor dat er weer een plekje in de sociale huur vrijkomt voor een andere woningzoeker. Dit vinden wij belangrijk omdat er een lange wachtlijst is voor betaalbare woonruimte. Door deze regeling kun jij als sociale huurder makkelijker aan een nieuwe woning komen. Bekijk direct de voorrangsregeling.

Ontvang passend aanbod

Deze site is er voor jou als woningzoeker. We vinden het dan ook belangrijk om je het juiste aanbod te bieden. Je kunt je daarom aanmelden voor onze wekelijkse aanbod-update. Die versturen we per mail en is 100% aangepast op jouw woonvoorkeuren. Meld je hier aan, geef  je voorkeuren door en je ontvangt alleen dát aanbod dat bij je past!

Vaak direct beschikbaar

Al onze koopwoningen staan al leeg en zijn dus direct beschikbaar. Op die manier kun je snel nadat de koop rond is de woning betrekken of starten met de verbouwing. Veel huurwoningen zijn ook snel beschikbaar. Bij het aanbod zie je direct wat de beschikbaarheid is.

Eerlijke concurrentie

Niets is zo vervelend als dat jij je droomhuis bent tegengekomen en je moet concurreren tegen beleggers en pandjesbazen. Ben op zoek verkoopt woningen enkel aan degene die er ook daadwerkelijk zelf gaan wonen. Bieden gaat dus op een eerlijke manier, zodat je een betere kans maakt.

Meer informatie over Ben op zoek