€ 245.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 245000,- k.k.

Weerribben 19, Zeewolde

Het kijkmoment staat gepland voor donderdag 27 juni tussen 09:00 en 10:00 uur.

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Zeer royale woning met diepe tuin, vrijstaande berging en 4 slaapkamers.

Voor de zomervakantie in uw nieuwe woning zitten, met de mogelijkheid om de woning nog naar eigen smaak in te richten? Het kan in Parkkwartier Zuid, de jongste wijk van Zeewolde.
Indeling:
Voortuin, begane grond, entree, hal met meterkast, staand toilet met wastafel, trapopgang naar 1e verdieping, woonkamer met deur naar de tuin, open keuken. De begane grond is voorzien van een keurige laminaatvloer en strakke wandafwerking.

1e verdieping:
Overloop met twee ruime slaapkamers. En een kleinere slaapkamer. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Grote open zolderverdieping. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor wasmachine en wasdroger en de mechanische ventilatie unit De zolder kan zodanig worden ingedeeld dat er een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden.
Tuin met houten berging en zonnescherm aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding per direct;
- Vrijstaande houten berging;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 4 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2013
Indeling
Oppervlakte 113 m2
Inhoud 375 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen