€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Anna Horstinkstraat 90, Weesp

Bezichtigingen zullen pas starten op vrijdag 1 september tussen 16:30 - 17:30 met de open huis dag!

Dit moderne en ruim driekamer appartement van 106 m² ligt op de begane grond van een verzorgd appartementengebouw (met lift).
Het appartement beschikt over een balkon op het zuidwesten en een eigen (fietsen)berging op de begane grond. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren), grote raampartijen die van vloer tot bijna plafond lopen, wat het een bijzonder licht appartement maakt. Ook is er een mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer aan de voorzijde.
Het appartement ligt in de nieuwe, kinderrijke woonwijk Leeuwenveld II (bouwjaar 2010).
Handige ligging t.o.v. het NS station en het karakteristieke centrum van Weesp en dit alles op loopafstand.

Indeling: entree, hal, woonkamer met toegangsdeur naar het balkon, half open keuken met alle gangbare apparatuur en twee slaapkamers. Derde slaapkamer is mogelijk aan de voorzijde. Daarnaast een nette badkamer met ligbad, separate douche, een tweede toilet en een aparte berging/stookruimte.

o Bouwjaar: 2010
o Woonoppervlakte: 106m2
o Twee slaapkamers
o Per direct beschikbaar
o Privé parkeerplaats op het binnenterrein
o Servicekosten bedragen circa. € 127,- per maand (incl. parkeerplaats)
o Overdracht vindt plaats bij projectnotaris notariaat Wijdemeren
o Voorbehoud gunning eigenaar: geen beleggers, enkel voor zelfbewoning

Voorrangsregeling De Alliantie

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie.

Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkse update van je zoekopdracht: (de-alliantie.nl/woning-zoeken/)


Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 6 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 106 m2
Inhoud 390 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen