€ 267.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 267500,- k.k.

Anna Horstinkstraat 118, Weesp

Bezichtigingen zullen pas starten op 2 juni tussen 16:30 - 17:30 met de open huis dag!

Dit ruime en verzorgde driekamer appartement ligt op de derde woonlaag van een modern appartementengebouw en beschikt over een zonnig balkon op het Zuiden, een lift, berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Het appartement ligt in de nieuwe, kinderrijke woonwijk Leeuwenveld II (bouwjaar 2010). Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren) en grote raampartijen die van vloer tot bijna hoogte plafond lopen en een 180 graden uitzicht biedt, wat het een bijzonder licht appartement maakt.

Indeling: entree, centrale hal met toilet en fonteintje, stook/bergruimte, meterkast, riante woon-/eetkamer met lichte woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de centrale hal toegang tot de twee slaapkamers. De woonkamer en hoofdslaapkamer bieden toegang tot het balkon en tot slot de nette badkamer met ligbad, wastafel, designradiator en separate douche.

• Ruim driekamer appartement met een woonoppervlakte van 105 m²
• Privé parkeerplaats op het binnenterrein
• Servicekosten bedragen € 203,- per maand (incl. kosten voor de parkeerplaats)
• Ideale ligging: op loopafstand van het NS station van Weesp (A'dam CS op slechts 15 minuten), vlakbij de uitvalsweg richting A1
• Op loopafstand van het karakteristieke centrum van Weesp
• Overdracht vindt plaats bij projectnotaris notariaat Wijdemeren
• Voorbehoud gunning eigenaar: geen beleggers, enkel voor zelfbewoning

Voorrangsregeling De Alliantie

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie.

Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkse update van je zoekopdracht: (de-alliantie.nl/woning-zoeken/)

Overdracht
Vraagprijs € 267.500 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 336 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen