€ 197.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 197500,- k.k.

Zomerkade 92, Huizen

Woonruimte te kort? Met de verkoop van deze woning bouwt de Alliantie twee nieuwe sociale huurwoningen! Zo helpen we via verkoop minimaal twee huishoudens aan een betaalbare woning.

3-KAMER BEGANE GROND APPARTEMENT met FRAAI UITZICHT.
Dit appartement is gelegen op de begane grond in een verzorgd appartementencomplex aan het Gooimeer en biedt een prachtig uitzicht over het water. Aan de achterzijde heeft u een eigen prive tuintje en tevens een berging aanwezig. Het comlex is voorzien van een lift.

Indeling: entree, gang, berg-/stookkast, toilet met fonteintje, hal met vaste kast, ruime woon-/eetkamer met open keuken. Vanuit de hal zijn 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad, wasmachineaansluiting en vaste wastafel te bereiken.

Dit appartement heeft circa 85m² woonoppervlak, is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, winkels en voorzieningen zijn zeer nabij op loopafstand.

De servicekosten zijn circa € 177,-- per maand.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.

De toetredingskosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen eenmalig € 194,65 inclusief btw (2018). Dit bedrag zal via de notariële afrekening bij koper in rekening worden gebracht.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Martijn Geerdink of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 197.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1981-1990
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 235 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat Noord? Huizen Huizermaat Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk