€ 189.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 189500,- k.k.

Witte de Withstraat 64, Huizen

Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Goed onderhouden tussenwoning met royale en diepe, zonnige achtertuin! De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving, aan rand van het bos, op fietsafstand van het oude dorpscentrum van Huizen, scholen en nabij diverse uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, ruime woonkamer met open keuken. Gang, toegang tot provisiekelder, toilet en deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, eerste slaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel, derde slaapkamer. Via een vlizotrap toegang tot de zolder, voorzien van dakraam en opstelling c.v. combi ketel.

De zonnige achtertuin is gelegen op het oosten, door de diepte van de tuin is er gedurende de hele dag een plekje in de zon te vinden. In de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.

De plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de woonruimte. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.
Zelfbewoningsplicht van twee jaar na notariële eigendomsoverdracht.

Soort woning : eengezinswoning
Aantal kamers : 4
Ligging : woonwijk nabij bos en heide
Woonoppervlakte : ca. 75 m2
Inhoud totaal : ca. 210 m3
Perceel : 138 m2
Bouwjaar : 1953
Parkeren : openbaar

Open huis procedure:
De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel.

De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 189.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 210 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Westereng

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Westereng? Huizen Westereng is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Westereng ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk