€ 269.000 k.k.
  • Bellen
€ 269000,- k.k.

Trompstraat 94, Huizen

Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met oprit en 2 (!) vrijstaande stenen bergingen gelegen op een zonnig perceel van 226 m2. De woning is gelegen aan een rustige straat op loopafstand van bos, natuur, op fietsafstand van winkels en nabij uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, extra grote provisiekelder/berging, modern vrijhangend toilet met fontein. Ruime woonkamer, inbouwspots, doorgang naar de moderne woonkeuken voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken middels openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, eerste slaapkamer, moderne badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en tweede toilet. Separate wasruimte. Tweede slaapkamer met vaste kast.

Tweede verdieping:
Luik naar zolder met dakraam en opstelling c.v. ketel.

De woning beschikt over 2 separaat gelegen stenen bergingen.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.
Zelfbewoningsplicht van 2 jaar na datum notariële eigendomsoverdracht.
De digitale plattegronden en opgegeven maatvoeringen zijn enkel indicatief.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen. Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Soort woning : hoekwoning
Ligging : in woonwijk
Bouwjaar : 1953
Woonoppervlakte : ca. 85 m2
Inhoud totaal : ca. 250 m3
Aantal slaapkamers : 2
Parkeren : openbaar
Oplevering : in overleg

Overdracht
Vraagprijs € 269.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Trompstraat 94 Huizen Oude Dorp

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Dorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Oude Dorp? Huizen Oude Dorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Oude Dorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk