€ 239.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 239000,- k.k.

Schaarweg 10, Huizen

Woonruimte te kort? Met de verkoop van deze woning bouwt de Alliantie twee nieuwe sociale huurwoningen! Zo helpen we via verkoop minimaal twee huishoudens aan een betaalbare woning.

RUIME MIDDENWONING direct AAN PLANTSOEN in GROENE WOONOMGEVING
Deze goed onderhouden middenwoning is gelegen aan een plantsoen in een kindvriendelijke, groene woonomgeving nabij scholen en winkels maar toch zeer dichtbij het Oude Dorp van Huizen. Er is een zonnige tuin op het zuiden met een achterom en een stenen berging voorzien van elektra.

Indeling: entree, gang, trapkast, modern zwevend toilet met fonteintje, royale woon-/eetkamer en een keuken met toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: overloop met bergkast, drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, tweede toilet en een vaste wastafel.

2e Verdieping: via een vaste trap is de royale voorzolder met c.v. opstelling bereikbaar. Op deze verdieping is er nog een vierde slaapkamer.

De woning is voorzien van dubbel glas.

Woonoppervlakte : circa 125 m2
Perceeloppervlakte : 148 m2

Transport via Moulijn Netwerk Notarissen

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen wordt gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Degene die op het open huis zijn geweest, hebben tot en met woensdag 28 juni 2017 16:00 uur (de woensdag na het open huis) voorrang op overige belangstellenden.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bart Lammerts of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 239.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 125 m2
Inhoud 350 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zenderwijk en Bovenweg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Zenderwijk en Bovenweg? Huizen Zenderwijk en Bovenweg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Zenderwijk en Bovenweg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk