€ 235.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 235000,- k.k.

Monnickskamp 364, Huizen

Met de verkoop van deze woning, bevordert de Alliantie doorstroming op de woningmarkt!

VERRASSEND RUIME WONING met ROYALE TUIN
Deze woning is een voormalige huurwoning van de Alliantie en is gesitueerd op loopafstand van het Gooimeer, winkels, scholen en diverse voorzieningen. De royale zonnige tuin heeft de beschikking over een aangebouwde stenen berging.

Indeling: entree, hal, toilet, woon-/eetkamer met trapkast en een dichte standaard keuken met toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met tweede toilet, douche en vaste wastafel.

2e verdieping: via een vaste trap bereikt men de open zolder voorzien van c.v. opstelling en de mogelijkheid voor een wasmachineaansluiting.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen wordt gestart met een open huis. Degene die op het open huis zijn geweest, hebben tot en met woensdag 17 april 2019 16:00 uur voorrang op overige belangstellenden. U bent als huurder en niet-huurder van harte welkom bij het open huis op vrijdag 12 april 2019 van 16.30u-17.00u.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk krijgen Alliantie huurders die een sociale huurwoning achterlaten voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.
De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Martijn Geerdink of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 235.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 320 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat Noord? Huizen Huizermaat Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk