€ 209.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 209000,- k.k.

Jacob van Heemskerkstraat 14, Huizen

Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

IDEALE GEZINSWONING – Ruime gezinswoning gelegen aan een rustige laan, met berging en achtertuin voorzien van achterom. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, op loopafstand van het bos, nabij scholen, winkels en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, provisiekelder, toilet, ruime woonkamer met vaste kast, dichte keuken voorzien van blok, deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, eerste ruime slaapkamer en tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning, derde slaapkamer. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Badkamer voorzien van douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Via vaste trap naar de open zolderverdieping met dakraam en opstelling c.v. ketel.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.
Zelfbewoningsplicht van twee jaar na notariële eigendomsoverdracht.

Soort woning : tussenwoning
Ligging : in woonwijk
Bouwjaar : 1953
Woonoppervlakte : ca. 95 m2
Inhoud totaal : ca. 245 m3
Aantal slaapkamers : 4
Parkeren : openbaar
Oplevering : in overleg

Vraagprijs € 209.000,= kosten koper

Open huis procedure:
De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 209.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 245 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Westereng

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Westereng? Huizen Westereng is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Westereng ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk