€ 159.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 159000,- k.k.

Eem 23, Huizen

Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

RUIM BEGANE GROND drie kamer appartement (ca. 75 m2) met eigen voor-, zij- en achtertuin. Het appartement bevindt zich op loopafstand van het Gooimeer en het surfstrandje, nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree, hal, garderobe, separaat toilet met fontein, ruime woonkamer met deur naar de tuin, dichte keuken voorzien van keukenblok. Via de woonkamer toegang tot de gang met de eerste slaapkamer en de tweede slaapkamer. Badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Inpandige ruime berging met de opstelling van de cv ketel.

De servicekosten bedragen € 141,67 per maand (begroting 2017).

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen. Zelfbewoningsplicht van 2 jaar na notariële eigendomsoverdracht.

De toetredingskosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen eenmalig
€ 194,65 inclusief btw. Dit bedrag zal via de notariële afrekening bij koper in rekening worden gebracht.

Soort woning : begane grond appartement
Aantal kamers : 3
Ligging : in woonwijk
Woonoppervlakte: ca. 75 m2
Overige inpandig : ca. 6 m2
Inhoud totaal : ca. 180 m3
Bouwjaar : 1984
Parkeren : openbaar

Open huis procedure:
De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen, de inschrijving moet plaatsvinden voor 26 juli 2017 16.00 uur. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 159.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 180 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat Noord? Huizen Huizermaat Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk