€ 207.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 207500,- k.k.

Duiker 93, Huizen

Koopt u deze woning? Dan zorgt u er voor dat de Alliantie weer een nieuwe sociale huurwoning kan bouwen!

IN NIEUWSTAAT VERKEREND TURN KEY APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS. IDEAAL VOOR STARTERS!
Dit in nieuwstaat verkerende 2-kamerappartementop met eigen parkeerplaats en berging is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw Ensemble aan de Duiker. Dit gebouw heeft een uitstekende centrale ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het moderne complex ( bouwjaar 2011) beschikt ondermeer over een liftinstallatie en een luxe parkeerkelder en bergingen.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, ruime woon-/eetkamer, open keuken. Inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger en opstelling van de cv-ketel. Ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet.

Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een prachtige vloer en harde wand afwerking.
De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en kan zo betrokken worden!

De servicekosten bedragen circa € 87,92 per maand
De toetredingskosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen eenmalig € 194,65 inclusief btw. Dit bedrag zal via de notariële afrekening bij koper in rekening worden gebracht.

Transport via notariskantoor Davina en Partners te Hilversum.

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen wordt gestart met een open huis. Degene die op het open huis zijn geweest, hebben tot en met woensdag 12 juni 2019 16:00 uur voorrang op overige belangstellenden. U bent als huurder en niet-huurder van harte welkom bij het open huis op vrijdag 7 juni 2019 van 16.30u-17.00u.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk krijgen Alliantie huurders die een sociale huurwoning achterlaten voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.
De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de makelaar Martijn Geerdink, of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 207.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 61 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bovenmaten

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bovenmaten? Huizen Bovenmaten is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bovenmaten ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk