€ 239.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 239000,- k.k.

Duiker 63, Huizen

Als u deze woning koopt, kan de Alliantie van de opbrengst weer een nieuwe sociale huurwoning bouwen!

Keurig 3-kamer appartement met 2 parkeerplaatsen en een zonnig balkon op het zuidwesten gelegen. Het appartementencomplex heeft een uitstekende centrale ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het moderne complex ( bouwjaar 2012) beschikt over een centrale hal, liftinstallatie en een eigen luxe parkeerkelder met parkeerplaatsen en bergingen.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, slaapkamer, bergruimte met CV installatie en wasmachine/droger opstelling, badkamer voorzien van wastafelmeubel en ruime inloopdouche, deur naar royale slaapkamer. Via de hal heeft u toegang tot de ruime woon-/eetkamer met gashaard en openslaande deuren naar het zeer royale balkon. Aan de achterzijde van het appartement bevind zich de moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Door het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer en de wanden hebben een harde afwerking. In het souterrain van het complex beschikt dit appartement over een eigen berging en 2 eigen parkeerplaatsen.

De servicekosten bedragen € 115,23 per maand.

Het transport vindt plaats via Davina en Partners te Hilversum.

De toetredingskosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen eenmalig € 194,65 inclusief btw. Dit bedrag zal via de notariële afrekening bij koper in rekening worden gebracht.

Transport via notariskantoor Davina en Partners te Hilversum.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Martijn Geerdink of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 239.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2012
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bovenmaten

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bovenmaten? Huizen Bovenmaten is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bovenmaten ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk