€ 159.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 159500,- k.k.

Duiker 31, Huizen

Te weinig sociale huurwoningen? Met de verkoop van deze woning bouwt de Alliantie twee nieuwe sociale huurwoningen! Zo helpen we via verkoop minimaal twee huishoudens aan een betaalbare woning.

Dit in nieuwstaat verkerende 2-kamerappartement is gelegen op de begane van het gebouw Ensemble. Ensemble heeft een uitstekende centrale ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het moderne complex (bouwjaar 2011) beschikt ondermeer over een liftinstallatie en een eigen luxe parkeerkelder met parkeerplaatsen en bergingen.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, ruime woon-/eetkamer en ruim terras, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger en opstelling van de cv-ketel. Ruime slaapkamer met directe toegang tot de badkamer met douche en wastafel.

Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een parketvloer en harde wand afwerking.
Dit compleet en keurig afgewerkte appartement dient zeker van binnen gezien te worden!

De servicekosten bedragen circa € 111,-- per maand.

Het transport vindt plaats via Davina en Partners te Hilversum.

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen wordt gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de verkoop van een huis. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en de huurder het huis voor de vraagprijs koopt. Woonhuizen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkse update van je zoekopdracht.

Degene die op het open huis zijn geweest, hebben tot en met woensdag 14 juni 2017 16:00 uur (de woensdag na het open huis) voorrang op overige belangstellenden.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bart Lammerts of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Voorma en Walch Makelaars is een makelaarsteam dat sinds 1936 met persoonlijke aandacht voor u klaar staat.

Overdracht
Vraagprijs € 159.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 148 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bovenmaten

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bovenmaten? Huizen Bovenmaten is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bovenmaten ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk