€ 249.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 249000,- k.k.

Driftweg 67, Huizen

Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Op unieke locatie gelegen met prachtig uitzicht, sfeervolle UITGEBOUWDE eengezinswoning met zonnige tuin en grote dakkapel op de tweede verdieping! Deze goed onderhouden woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving, op loopafstand van bos en heide, op fietsafstand van het oude dorpscentrum van Huizen, scholen en nabij diverse uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot de provisiekelder, toilet, ruime uitgebouwde woonkamer voorzien van laminaat vloer. Open keuken voorzien van diverse apparatuur (koelkast/vriezer, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap) en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Bijkeuken met aansluiting wasapparatuur, eveneens voorzien van openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, eerste slaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel, derde slaapkamer.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap toegang tot de vierde slaapkamer, voorzien van grote dakkapel aan de achterzijde en dakraam aan de voorzijde. Opstelling cv ketel en kastenwand/berging.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een achterom. In de tuin bevindt zich een aangebouwde overkapping.

De plattegrondtekeningen zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de woonruimte. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.

Soort woning : eengezinswoning
Aantal slaapkamers : 4
Ligging : woonwijk nabij bos en heide
Woonoppervlakte : ca. 115 m2
Inhoud totaal : ca. 350 m3
Perceel : 141 m2
Bouwjaar : 1953
Parkeren : openbaar

Open huis procedure:
De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis! De inschrijfformulieren kunnen worden ingeleverd tot en met 7 juli 2017.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de verkoop van een huis. De Alliantie geeft deze voorrang indien er meerdere geïnteresseerden zijn voor de woning en de huurder deze voor de vraagprijs koopt. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 249.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 115 m2
Inhoud 350 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Westereng

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Westereng? Huizen Westereng is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Westereng ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk