€ 209.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 209500,- k.k.

Donge 65, Huizen

Met de opbrengsten uit onze woningverkoop bouwen we nieuwe sociale huurwoningen en verbeteren we onze huurwoningen.

MIDDENWONING met zonnige tuin op het zuidoosten.

Deze middenwoning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met op 5-minuten loopafstand het Gooimeer, de aanloophaven en zeer nabij winkels. De zonnige tuin op het zuidoosten met een achterom en een aparte stenen berging.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, half open keuken, woonkamer met trapkast, open trap en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde, derde slaapkamer aan de achterzijde en een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met c.v. opstelling en een ruime zolderkamer met dakraam.

De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Een ideale gezinswoning in een kindvriendelijke buurt.

Transport via Moulijn Netwerk Notarissen

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen wordt gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Degene die op het open huis zijn geweest, hebben tot en met woensdag 16 augustus 2017 16:00 uur (de woensdag na het open huis) voorrang op overige belangstellenden.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de makelaar van deze woning Bart Lammerts, of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 209.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1981
Indeling
Oppervlakte 115 m2
Inhoud 315 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Huizermaat Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Huizermaat Noord? Huizen Huizermaat Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Huizermaat Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk