€ 119.500 k.k.
  • Bellen
€ 119500,- k.k.

Bovenmaatweg 23, Huizen

Woning kopen? U zorgt er dan voor dat er weer een beetje doorstroming op de woningmarkt ontstaat!

2-KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG TERRAS.

Dit appartement is gelegen nabij winkels, voorzieningen, uitvalswegen.

Indeling: entree, hal, opstelling cv-ketel, meterkast, toilet met fonteintje, slaapkamer gesitueerd aan achterzijde met toegang tot de badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en wasmachine aansluiting, woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras aan de voorzijde, half open keuken.

Transport via Moulijn Netwerk Notarissen te Huizen.

Open huis procedure:

De verkoop van voormalige huurwoningen wordt gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de verkoop van een huis. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en de huurder het huis voor de vraagprijs koopt. Woonhuizen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkse update van je zoekopdracht.

Degene die op het open huis zijn geweest, hebben tot en met woensdag 09 augustus 2017 16:00 uur (de woensdag na het open huis) voorrang op overige belangstellenden.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bart Lammerts of nog beter met uw eigen NVM makelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 119.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 125 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Bovenmaatweg 23 Huizen Bovenmaten

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bovenmaten

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Bovenmaten? Huizen Bovenmaten is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Bovenmaten ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk