€ 139.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 139000,- k.k.

Ambachtsweg 124, Huizen

***OPEN HUIS vrijdag 11 augustus a.s. van 15.00 – 15.30 uur***Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Gelegen op gewilde locatie, nabij de aanloophaven van Huizen en diverse uitvalswegen, ruim 3 kamer appartement op de eerste verdieping gelegen met balkon grenzend aan de woonkamer en privé berging in de onderbouw voorzien van elektra.

Indeling:
Entree, hal, intercom, ruime woonkamer met open keuken voorzien van keukenblok, vanuit de woonkamer toegang tot balkon gelegen op het westen (avondzon). Vanuit de hal, diepe bergkast met opstelling cv installatie. Separaat toilet met fontein, eerste ruime slaapkamer, badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting wasapparatuur, tweede ruime slaapkamer.

De servicekosten bedragen € 114,97 per maand (begroting 2018).

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen. De toetredingskosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen eenmalig € 194,65 inclusief btw. Dit bedrag zal via de notariële afrekening bij koper in rekening worden gebracht. Zelfbewoningsplicht van 2 jaar na datum notariële eigendomsoverdracht.

Soort woning : appartement
Aantal kamers : 3
Ligging : nabij de aanloophaven van Huizen
Woonoppervlakte : ca. 65 m2
Externe bergruimte : ca. 3 m2
Inhoud totaal : ca. 150 m3
Bouwjaar : 1987
Parkeren : openbaar

Open huis procedure:
De verkoop van voormalige huurwoningen worden gestart met een open huis. Kandidaten die zich op het open huis melden, kunnen door middel van het inleveren van een inschrijfformulier in aanmerking komen voor deze woningen. LET OP het inschrijfformulier is enkel verkrijgbaar tijdens het open huis!

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 139.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 150 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Havengebied

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Huizen Havengebied? Huizen Havengebied is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Huizen Havengebied ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk