€ 219.000 k.k.
  • Bellen
€ 219000,- k.k.

Van Leeuwenhoekstraat 89, Hilversum

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk gelegen compacte jaren '30 middenwoning met voor- en 17 (!) meter diepe achtertuin gelegen op het noordwesten met achterom en vrijstaande stenen berging.

Indeling:
Begane grond: Entree, kleine hal, woon-/eetkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar de tuin. Eenvoudige dichte keuken met trapkast, tussenhal met deur naar tuin en toegang tot toilet.

Eerste verdieping: overloop, hoofdslaapkamer aan de voorzijde met vaste kast met c.v.-opstelling, ruime badkamer aan de achterzijde met douche, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting. 2e slaapkamer aan de achterzijde.

Via vlizotrap bereikbare bergvliering voorzien van dakraam.
Een leuke starterswoning met een achtertuin van meer dan 85 m²!

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlak 68 m²;
- Externe bergruimte 6 m²;
- Bouwjaar 1927;
- Centraal verwarmd;
- Eigen grond dus geen erfpacht/grondhuur etc.;
- Projectnotaris Davina & Partners.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 219.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 190 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Van Leeuwenhoekstraat 89 Hilversum Noordoost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Noordoost? Hilversum Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk