€ 135.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 135000,- k.k.

Piet Heinstraat 38, Hilversum

OPEN HUIS VRIJDAG 6 OKTOBER A.S. VAN 16:30 TOT 17:00 UUR!

Met de verkoop van deze woning, bevordert de Alliantie doorstroming op de woningmarkt!

Op een leuke plek in Hilversum-Zuid, op loopafstand van bos en heide en zeer gunstig ten opzichte van winkels en uitvalswegen gelegen, kleine karakteristieke eenvoudige woning met voor-, achtertuin en berging.

Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer, slaapkamer met vaste kast, doucheruimte, eenvoudige keuken met toegang tot de achtertuin met schuur en achterom.

Bijzonderheden:
- Boven de woning bevindt zich een grote bergzolder (nokhoogte 2,44m);
- De woning is voorzien van dubbele beglazing m.u.v. de voordeur;
- Eigen CV-ketel (Intergas 2006);
- Berging van ca. 5m2 v.v. elektra;
- Oplevering in overleg;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 11 oktober 2017 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de
procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 135.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1941
Indeling
Oppervlakte 31 m2
Inhoud 115 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Zuid? Hilversum Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk