€ 210.000 k.k.
  • Bellen
€ 210000,- k.k.

Koomansstraat 2, Hilversum

OPEN HUIS A.S. VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018 VAN 16:30-17:00 UUR

Aan een rustige en karakteristieke straat, nabij heide en natuurgebieden, winkels en lagere scholen gelegen unieke dertiger jaren tussenwoning met voor- en achtertuin, schuur en achterom. Het unieke aan deze woning is de toren die aan de linkerzijde van het huis over drie verdiepingen strekt.

Indeling:
Begane grond: entree, toilet met fontein, trapopgang met trapkast/meterkast, ruime en lichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, dichte keuken met deur naar de achtertuin.
Eerste verdieping: overloop, kleine slaapkamer voor, slaapkamer achter, ruime slaapkamer met badkamer v.v. wastafel en douche.
Zolder: via vlizotrap bereikbare verrassend ruime sta-hoge zolderkamer met plat dak en opstelling C.V-installatie.

Bijzonderheden:
- Ruime en zonnige achtertuin gelegen op het zuiden met achterom;
- Eigen C.V.-ketel Nefit Smartline HR;
- Privé berging v.v. elektra;
- Oplevering in overleg;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 21 februari 2018 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de
procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie.
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt.
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op.
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt.
5. U bent aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning.
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is.
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. Als er meerdere sociale huurders van de Alliantie zijn die de woning willen kopen, dan komt de huurder die het beste bod uitbrengt als eerste in aanmerking om de woning te kopen.
9.U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 10 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 219 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Koomansstraat 2 Hilversum Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Oost? Hilversum Oost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Oost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk