€ 249.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 249500,- k.k.

Hommelmeent 226, Hilversum

OPEN HUIS VRIJDAG 12 MEI AS VAN 16:30 TOT 17:00 UUR!

Met de verkoop van deze woning, bevordert de Alliantie doorstroming op de woningmarkt!

In een rustig en kindvriendelijk woonhof, in de Hilversumse Meent gelegen hoekwoning van ca. 85 m2 met voor-, zij-
en achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde van de woning bevindt er zich een parkeerplaats en een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra. Voorzieningen als een speeltuin, winkels, school en natuurgebied bevinden zich op korte afstand.

Ind.: hal, meterkast, toilet met fonteintje, keuken met aansluiting wasmachine, woonkamer met trapkast, de achtertuin is te bereiken via de deur in de woonkamer.
Verdieping: overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. Via de vlizotrap te bereiken stahoge zolder met C.V. opstelling.

Bijzonderheden:
- Eigen c.v.-combiketel (Bosch);
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Vrijstaande stenen berging van ca. 6m2 voorzien van elektra;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Zelfbewoningsplicht;
- Dit object betreft geen beleggingsobject;
- Oplevering in overleg.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 17 mei 2017 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 249.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1975
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 262 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Hilversumse Meent

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Hilversumse Meent? Hilversum Hilversumse Meent is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Hilversumse Meent ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk