€ 229.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 229000,- k.k.

Gratamastraat 35, Hilversum

Aan rustige weg nabij bos en heide gelegen uitgebouwde middenwoning met 3 aangebouwde stenen bergingen, achterom en circa 8 meter diepe achtertuin gesitueerd op het zuidoosten.

Indeling: entree, hal met toilet, trapkast met meterkast en bergruimte, woon-/eetkamer, met een open uitgebouwde keuken met deur naar tuin, badkamer met ligbad en wastafel.
Verdieping: overloop, 2 (voorheen 3) in grootte variërende slaapkamers beide met vaste kast (waarvan 1 met toilet).
Middels vlizotrap bereikbare circa 13 m² grote stahoge zolder met c.v.-ketel.

Van de opbrengst van deze woning, kan de Alliantie een nieuwe sociale huurwoning bouwen!

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlak ca. 78 m² (dit is zonder de zolder!);
- Externe bergruimte 16 m²;
- Eigen grond dus geen erfpacht / grondhuur!;
- Projectnotaris Davina & Partners;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 229.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Noordoost? Hilversum Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk