€ 215.000 k.k.
  • Bellen
€ 215000,- k.k.

Graaf Wichmanstraat 46, Hilversum

OPEN HUIS VRIJDAG 17 NOVEMBER A.S. VAN 15:45 TOT 16:15 UUR!

Met de verkoop van deze woning, bevordert de Alliantie doorstroming op de woningmarkt!

In Hilversum-Noord, op gunstige afstand van NS-station Mediapark, winkels, scholen en nabij uitvalswegen gelegen, eengezins- tussenwoning met voor- en achtertuin met stenen berging en achterom.
De woning bevindt zich in een nette staat van onderhoud. Tevens beschikt de woning over een ruime bergzolder van 1,80 m hoog te bereiken via een vlizotrap.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, trap naar eerste verdieping, gang, trapkast/meterkast, toilet, keuken v.v. wasmachine aansluiting en deur naar de achtertuin, woonkamer.
Eerste verdieping: 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer v.v. wastafel en douche.
Zolder: via een vlizotrap bereikbare bergzolder met C.V.-installatie Intergas HRE.

Bijzonderheden:
- De woning is gebouwd in 1953.
- Eigen c.v.-ketel (Intergas HRE 2015);
- Dakisolatie;
- Dubbel glas m.u.v. bovenlicht in de woonkamer;
- Woonoppervlakte ca. 71 m2;
- Achtertuin op het oosten met achterom;
- Berging 6 m2 v.v. elektra bereikbaar via het achterom;
- Dit object betreft géén beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina & Partners te Hilversum;
- Oplevering in overleg.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 22 november 2017 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. Als er meerdere sociale huurders van de Alliantie zijn die de woning willen kopen, dan komt de huurder die het beste bod uitbrengt als eerste in aanmerking om de woning te kopen.
9.U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 215.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 208 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Graaf Wichmanstraat 46 Hilversum Noordoost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Noordoost? Hilversum Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk