€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 275000,- k.k.

Ericastraat 52, Hilversum

In de geliefde Bloemenbuurt, direct om de hoek van de gezellige winkelstraat ‘De Gijsbrecht’, met een divers winkelaanbod gelegen geheel gemoderniseerde 2-onder-1 kapwoning met een kleine parkeerplaats in de voortuin, een vrijstaande stenen schuur, voor-, zij- en een circa 11 meter diepe achtertuin op het westen. De woning is gesitueerd op een perceel van 170 m².

Indeling
Begane grond: entree, hal, kelderkast, modern hangend toilet, ruime lichte woon-/eetkamer met vaste kast, moderne complete open keuken met deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.

Zolder: via een vaste trap bereikbare stahoge zolderverdieping, voorzolder met wasmachineaansluiting en ruimte voor een slaapkamer.

Deze voormalige huurwoning is recent geheel gemoderniseerd waarbij o.a. de gehele technische installatie, het sanitair en de keuken zijn vervangen. Ook is er een centrale verwarmingsinstallatie geplaatst en is de woning voorzien van stucwerk wandafwerking.

Van de opbrengst van deze woning, kan de Alliantie een nieuwe sociale huurwoning bouwen!

Bijzonderheden:
- Zelfbewoningsplicht;
- Woonoppervlakte circa 75 m²;
- Projectnotaris Davina & Partners;
- Let op! Volledige eigendom dus géén erfpacht/grondhuur.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Heeft de huurder niet het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden? Dan krijgt de huurder eenmalig de gelegenheid het bod en/of de voorwaarden te herzien.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 9 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1920
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Zuid? Hilversum Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk