€ 259.500 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 259500,- k.k.

Ericastraat 46, Hilversum

OPEN HUIS VRIJDAG 8 JUNI AS VAN 16:30 TOT 17:00 UUR!

Vreemd dat we deze woning verkopen? Nee hoor, van de opbrengst bouwen we namelijk nieuwe sociale huurwoningen.

In de gewilde wijk Bloemenkwartier-Zuid, om de hoek van de gezellige winkelstraat de Gijsbrecht van Amstel, ligt deze 20-er jaren eengezinswoning. De woning beschikt onder andere over een voor- en zonnige achtertuin gelegen op het westen met een berging voorzien van elektra, 3 slaapkamers en een zolderkamer met dakkapel en c.v.-opstelling. De buitenzijde van de woning is door de jaren heen onderhouden door de verkoper, de binnenzijde verkeerd in een gedateerde/eenvoudige staat van onderhoud en kan een modernisatie gebruiken.

Bent u op zoek naar een leuke woning, in een goede woonomgeving, die u kunt aanpassen naar uw eigen smaak? Kom dan naar het open huis op 8 juni aanstaande om de woning te bezichtigen.

Indeling:
Begane grond: entree met trapopgang, woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, keuken met keukenblok, trapkast met meterkast, hal met deur naar de achtertuin, toilet.
Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers, 3e kleinere (slaap)kamer, douchekamer met wastafel.
Zolder: via een vaste steektrap te bereiken zolderverdieping met dakraam, dakkapel, opstelling c.v.-ketel en warm water geiser en veel bergruimte.

Bijzonderheden:
- De woning ligt binnen het beschermde stads- dorpsgezicht "Tuindorp Zuid";
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;
- Verwarming via een c.v.-ketel;
- Warm water via een geiser;
- Ruime en zonnige achtertuin gelegen op het westen;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Oplevering in overleg.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 13 juni 2018 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de
procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 259.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1921
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Zuid? Hilversum Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk