€ 340.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 340000,- k.k.

Erfgooiersstraat 124, Hilversum

OPEN HUIS VRIJDAG 10 AUGUSTUS A.S. VAN 16:30 TOT 17:00 UUR!

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

Op een prachtige locatie, met de achtertuin direct tegen het natuurgebied gelegen, ruime eengezins- poortwoning met een ca. 26 meter diepe achtertuin gelegen op het Noorden. Deze 30-er jaren eengezinswoning verkeerd in een nette staat van onderhoud en kan snel betrokken worden. Doordat de woning een poortwoning betreft, heeft deze een extra ruime eerste verdieping met drie ruime slaapkamers. De zolder is niet meegenomen in de maatvoering van het woonoppervlakte, maar kan omgebouwd worden tot een vierde/extra slaapkamer.

De rustige kindvriendelijke straat bevindt zich in de Erfgooiersbuurt van Hilversum, waar tevens de bekende speeltuinvereniging 'Erfgooierskwartier' zich bevindt. Scholen, winkels, speeltuin en natuurgebied bevinden zich in de directe omgeving en op fietsafstand van station NS-Mediapark en NS-centraal gelegen. Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de A1.

Indeling:
Begane grond: entree, toilet, meterkast/trapkast, woonkamer met openslaande deuren naar de diepe achtertuin, keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, oven en afzuigkap.
Eerste verdieping: overloop, bergkast met aansluiting wasmachine, voorste slaapkamer met inloopkast, badkamer met douche, wastafel en toilet, tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning, hoofdslaapkamer/derde slaapkamer welke zich grotendeels boven de poort bevindt.
Zolder: ruime en hoge (nokhoogte 2,76 meter) zolderverdieping met c.v.-opstelling en dakraam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1931;
- Voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van het zolderraampje en toiletraam);
- Ruime voor- en achtertuin van ca. 26 meter diep met een vrij uitzicht;
- Eigen c.v.-ketel (AWb combi-ketel uit 2005);
- Perceeloppervlakte van 313 m2;
- Grotendeels voorzien van gestukadoorde wanden, woonkamer met spachtelputz;
- Berging voorzien van elektra;
- Moderne meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
- Ruime zolderverdieping van ca. 15 m2 groot (gerekend vanaf 1,50 hoogte);
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Oplevering in overleg.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 15 augustus 2018 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de
procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1931
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 342 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Hilversum Noordoost? Hilversum Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Hilversum Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk