€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 275000,- k.k.

Verbindingslaan 7 a, Bussum

OPEN HUIS VRIJDAG 5 JANUARI 2018 VAN 15:30 TOT 16:00 UUR!

Met de verkoop van deze woning, bevordert de Alliantie doorstroming op de woningmarkt!

Aan een rustige straat, om de hoek van winkelstraat Huizerweg en nabij het centrum van Bussum gelegen moderne en keurig afgewerkte eengezins- tussenwoning met zonnige achtertuin en een privé-parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

De woning maakt onderdeel uit van het in 2008 gerealiseerde nieuwbouwproject "De Verbinding". Het unieke aan dit project was dat de kopers mede-ontwerpers waren van hun eigen woning. Hierdoor is een unieke woonwijk ontstaan met afwisselende, karakteristieke woningen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, ruime woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, moderne open keuken v.v. vaatwasser en afzuigkap.
Verdieping: overloop, zeer ruime slaapkamer achterzijde, badkamer met douche en wastafelmeubel, slaapkamer aan de voorzijde v.v. dakkapel. Tevens is hier een kastenwand ingebouwd waar de C.V.-installatie en een aansluiting voor de wasmachine zitten.

Bijzonderheden:
- Mooie lichte en moderne tussenwoning;
- Energielabel A;
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte 87 m2, perceeloppervlakte 75 m2;
- Eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage;
- Servicekosten parkeerplaats € 27,70 per maand;
- Dit object betreft géén beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina & Partners te Hilversum;
- Oplevering in overleg.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 10 januari 2018 voorrang op overige belangstellenden. Daarbij heeft de huurder met de langste woonduur en tevens een Alliantie huurwoning achterlaat, voorrang. Informatie over de procedure: www.de-alliantie.nl

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. Als er meerdere sociale huurders van de Alliantie zijn die de woning willen kopen, dan komt de huurder die het beste bod uitbrengt als eerste in aanmerking om de woning te kopen.
9.U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 234 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen