€ 400.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 400000,- k.k.

Windvang 39, Blaricum

Te hoog inkomen voor een sociale huurwoning? Koop deze woning en laat uw sociale huurwoning achter voor iemand met een kleine beurs.

Goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met oprit en vrijstaande stenen garage gelegen in gewilde woonomgeving van Blaricum. De woning is recent voorzien van een geheel nieuwe c.v. installatie, nette badkamer en strak gestucte wanden.

Indeling:
Entree, hal, verdiepte trapkast, toilet. Ruime woonkamer met openslaande deuren en separate deur naar de zonnige tuin. Toog naar half open keuken met erker, voorzien van keukenblok aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop, eerste slaapkamer, moderne badkamer tot het plafond getegeld, voorzien van inloopdouche met glaswand en wastafel. Tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Het transport vindt plaats via Moulijn Netwerk Notarissen.
Zelfbewoningsplicht van 2 jaar na datum notariële eigendomsoverdracht.
De digitale plattegronden en opgegeven maatvoeringen zijn enkel indicatief.
Het perceel dient nog kadastraal te worden uitgemeten, de uitmeting vindt plaats in opdracht van en op kosten van verkoper.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn
voor het huis én de huurder de woning voor de vraagprijs koopt. Zijn er meerdere huurders die de vraagprijs hebben geboden? Dan krijgt de huurder met de langste woonduur voorrang. Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn
uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
De Alliantie behoudt te allen tijde het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen. Gunning is te allen tijde aan de Alliantie.

Soort woning : 2-onder-1-kapwoning
Ligging : gewilde woonomgeving
Woonoppervlakte : ca. 82 m2
Inhoud totaal : ca. 250 m3
Aantal slaapkamers : 3
Parkeren : oprit / garage
Oplevering : in overleg

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1945-1959
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen