€ 399.000 k.k.
  • Bellen
€ 399000,- k.k.

Weteringschans 5 -B, Amsterdam

* Let op voorrangsregeling sociale huurders van de Alliantie !!

Gelegen in het Centrum van Amsterdam ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met lift dit praktisch ingedeelde drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 69 m² en met twee zonnige balkons, een op het zuidwesten en een op het westen. De woning beschikt over een lichte woonkamer met toegang tot het grote balkon, een dichte keuken (casco), welke ook bij de woonkamer getrokken kan worden, een badkamer met wastafel en douche, separaat toilet, twee goed bemeten slaapkamers en in het souterrain een individuele (fietsen)berging.
Het pand ligt op een prachtige centrale locatie in Amsterdam. Vanuit de woning is er onder andere uitzicht op Paradiso, het Rijksmuseum en het Leidseplein. Heel veel voorzieningen zijn op loopafstand, zoals leuke horeca gelegenheden, winkels, musea, openbaar vervoer en Het Vondelpark.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis; bergingen in het souterrain.
Tweede etage:
Entree woning; hal; kast met cv-ketel; separaat toilet; inpandige berging; twee slaapkamers; badkamer met wastafel en douche; lichte woonkamer met toegang tot het balkon; dichte (casco) keuken (welke eenvoudig bij de woonkamer getrokken kan worden) en tweede balkon.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986
- Woonoppervlakte circa 69 m² (meetrapport aanwezig)
- Balkon gelegen op het zuidwesten
- Balkon gelegen op het westen
- Lift aanwezig
- Berging in het souterrain
- Energielabel C
- Intergas HRe cv-ketel (2003)
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Suskasten
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-08-2036
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 125,89 per maand
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 399.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 223 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Weteringschans 5 -B Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk