€ 225.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 225000,- k.k.

Wamelplein 123, Amsterdam

Bij deze bieden wij aan een driekamer appartement van ca. 89m² gelegen op de begane grond met tuin en berging van ca. 10m²

Indeling;
Appartement op de begane grond. Entree tot het appartement; ruime hal met toegang tot alle vertrekken; twee ruime slaapkamers gelegen aan de straatzijde; Ruime badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachine aansluiting; separaat toilet; CV kast; Zeer ruime woonkamer met open keuken, alleen de aansluitpunten zijn aanwezig. Koper dient zelf een keuken te plaatsen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin. In de tuin bevindt zich een ruime berging van ca. 10m².

Locatie:
De woning is gelegen in een rustige wijk met veel groen en op loopafstand van het recreatiegebied de Gaasperplas. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (slechts 5 minuten vanaf metrostation Gein), scholen, winkels, uitvalswegen (A2, A9, A1 en A10). Vrij parkeren op het ruime parkeerterrein dat is gelegen pal bij het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
- Driekamer appartement van ca. 89m²;
- Gelegen op de begane grond met tuin;
- Erfpacht is afgekocht tot 01-10-2033;
- Bouwjaar ca. 1983;
- Servicekosten bedragen per maand € 129,27;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Berging van ca. 10m² gelegen in de tuin.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Lubbers & Dijk;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 08-11-2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 89 m2
Inhoud 232 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam Zuidoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam Zuidoost? Amsterdam Amsterdam Zuidoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam Zuidoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk