€ 255.000 k.k.
  • Bellen
€ 255000,- k.k.

Waalstraat 132 -III, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 16 FEBRUARI 2018 ***

Leuk en licht 2 kamer appartement gelegen in de Rivierenbuurt op een goede locatie, gelegen tussen RIjn- en Maasstraat, met diverse winkels, restaurants, cafe's, schoenen- en kledingwinkels, stomerijen, wijnwinkels, heerlijke bakkers en koffietentjes. Maar ook in de Waalstraat zelf zijn winkels en restaurants te vinden. De Pijp ligt op enkele minuten fietsafstand. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen een paar minuten bereikbaar.
Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd met tramlijnen 4 & 12 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstel treinstation liggen op fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark.

Indeling;

Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis, hal, vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken, aan de voorzijde de open woonkamer met zijkamer met openslaande deuren naar een frans balkon aan de voorzijde (Oost) en voorzien van een inbouwkast. Aan de achterzijde vanuit de hal toegang tot de slaapkamer voorzien van een wastafel en met deur naar het balkon, en een deur naar de keuken vanwaar ook het balkon te bereiken is. Vanuit de hal tevens toegang tot de doucheruimte, en aan de andere zijde van de hal toegang tot het separate toilet. Vanaf het balkon uitzicht op de rustige binnentuin van het complex.
Boven de woning op de zolderverdieping, bevindt zich nog een berging met inbouwkast, gelegen aan de achterzijde ca 7m2 groot.

Bijzonderheden;

- Woonoppervlakte circa 47 m2
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met juli 2063
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten circa € 119,- per maand (2018)
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Voormalige huurwoning
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 255.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 47 m2
Inhoud 118 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Waalstraat 132 -III Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk