€ 425.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 425000,- k.k.

Von Liebigweg 54, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 1 OKTOBER 2018

Unieke kans, eengezinswoning met voor- en achtertuin ZuidWest aan hofje in de Watergraafsmeer!
Het woonhuis welke opgekapt dient te worden, is gelegen op een super locatie in de Watergraafsmeer.

Het huis is gelegen in het kindvriendelijke en rustige Amsteldorp in de Watergraafsmeer, op steenworp afstand van het Amstelstation met diverse eetgelegenheden en winkels. Op fietsafstand van De Pijp en Oost/Watergraafsmeer en het centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en cafe's en om de hoek van de ring en het openbaar vervoer . Station Amsterdam Amstel ligt op loopafstand. En gelegen nabij sportvelden en scholen. De woonwijk is ruim opgezet en bijzonder groen! De woning ligt aan een doodlopend straatje en aan de achterzijde grenst de tuin aan een hofje.

Indeling:
Voortuin (ca 5x3), begane grond, entree tochtportaal, hal met toegang tot toilet, de half open keuken. Vanuit de keuken toegang tot de woonkamer over gehele breedte aan de achterzijde gelegen met 2 deur naar de diepe (meer dan 10m) tuin, ZW, met een achterom naar een hofje waaraan slechts tuinen grenzen.
Eerste verdieping; overloop, badkamer met douche en wastafel (gedateerd), en drie slaapkamers, 2 achterzijde 1 voorzijde.
vaste trap naar zolder verdieping; overloop met CV ketel, kamer (mogelijk 4e slaapkamer, slechts de ramen zouden iets groter gemaakt moeten worden om als woonoppervlakte mee te trekken)

Bijzonderheden:
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten van circa 55m2
- Woonoppervlak ca. 82 m2 met daarbovenop nog 17m2 zolderverdieping (vaste trap)
- Perceelgrootte is ongeveer 100m2, moet nog kadastraal worden ingemeten (voor rekening verkoper)
- Bouwjaar ca 1950
- Erfpacht is afgekocht tot 15-12-2061
- Projectnotaris Brummelhuis te Amsterdam
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 352 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk