€ 440.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 440000,- k.k.

Van Tuyll van Serooskerkenweg 46, Amsterdam

** let op voorrang voor sociale huurders Alliantie **

Ruim en licht begane grond drie kamer appartement (ca 76m²) nog geheel naar wens van koper in te delen, met een ruime tuin (ca 50m2) gelegen aan de brede en groene Van Tuyll van Serooskerkenweg in de gewilde Stadionpleinbuurt in Amsterdam Zuid.

De woning is zeer centraal gelegen aan een rustige straat in de Stadionpleinbuurt in Oud Zuid om de hoek van het vernieuwde Stadionplein, de Stadionweg en nabij de Amstelveenseweg en de Beethovenstraat. Hier zijn diverse winkels en gezellige café's en restaurants te vinden. Verder ligt het Amsterdamse Bos op fietsafstand en het Vondelpark is slechts 10 minuten lopen. De Zuidas is per fiets te bereiken en Schiphol is slechts 10 minuten met de trein of 20 minuten met de Amsterdam Airport Express (bus) welke bijna voor de deur stopt. Er zijn uitstekende verbindingen met openbaar vervoer door de nabijheid van zowel metrostation Zuid en Amstelveenseweg als treinstation Amsterdam Zuid. Tram 24 en diverse buslijnen gaan richting het centrum. De Ring A10 is via afslag S108 en S109 zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: portiek, eigen entree en via het tochtportaal toegang tot de gang. Vanuit de gang zijn alle vertrekken toegankelijk. Rechts een slaapkamer aan de voorzijde, links de woonkamer (doorzon, voormalige en suite) loopt door naar een ruime kamer aan de achterzijde met deur naar de tuin. In het midden aan de achterzijde de keuken (eenvoudig) met deur naar de tuin Noord gelegen (ca 7,5 meter diep) vanuit de gang rechts toegang tot de badkamer met ligbad en wastafel en daarnaast een separaat toilet met fontein, rechts aan de achterzijde een tweede slaapkamer met deur naar de tuin. Achter in de tuin staat een berging.

BIJZONDERHEDEN
- Begane grond woning met tuin op uitstekende locatie
- Woonoppervlakte ca 75,7m2 (NEN meetrapport aanwezig)
- Eigen entree
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020 : ca € 80,83 per maand voor woning
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 november 2062
- Projectnotaris Schut en Van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Levering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 26 februari 2020 12 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 440.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk