€ 345.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 345000,- k.k.

Van Ostadestraat 30 3, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 27 SEPTEMBER 2018 ***

Nu te koop een heel leuk appartement van ca 57m2 (nu 1 grote open ruimte maar aan voor of achterzijde eenvoudig een slaapkamer te realiseren.)

Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
Entree op de derde verdieping; thans 1 grote open ruimte van voor naar achterzijde. Aan de voorzijde een frans balkon, en aan de achterzijde openslaande deuren naar een gewoon balkon (Zuid). Linksachtein de keuken (eenvoudig geen apparatuur). In het midden de vernieuwde badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. zitkamer over de gehele diepte van het pand met openslaande deuren naar een Frans balkon aan de straatzijde en openslaande deuren naar het balkon gelegen aan de tuinzijde (zuiden). Het zou een goede mogelijkheid zijn de keuekn naar de woonkamer te verplaatsen en de slaapkamer in de uitbouw aan de linkerachterzijde te situeren.
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een goede zolderkamer.

Het dakterras met geweldig uitzicht over de stad is gelegen op het hoogst gelegen dak en is voor gemeenschappelijk gebruik.

De Vereniging van Eigenaars bestaat uit vier leden. In 2003/ 2004 is het casco van het pand gerenoveerd.

BIJZONDERHEDEN
- Gemeenschappelijk dakterras
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 158,00 per maand
- Erfpacht afgekocht tot1 1 oktober 2054
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 345.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk