€ 330.000 k.k.
  • Bellen
€ 330000,- k.k.

Van Ostadestraat 241 D, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op een fantastische locatie in Amsterdam! Dit drie kamerappartement in 'De Pijp' hebben wij nu te koop!

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de veelzijdige buurt De Pijp (Stadsdeel Zuid). In de nabijheid heb je de bruisende Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat. In de buurt vind je vele koffiebarretjes, broodjeszaken en restaurants, maar ook de Van Woustraat is om de hoek. Met een paar minuten lopen ben je in het gezellige Sarphatipark. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, één aan de achterzijde en één aan de voorzijde met Frans balkon uitkijkend over de van Ostadestraat. De woonkamer heeft een groot raampartij met veel licht in de woning. De keuken dient nog door te koper te worden geplaatst. De badkamer is voorzien van een keurig toilet, wastafel en douche. Het trappenhuis geeft toegang aan zes woningen.

Bijzonderheden:
- Dichtbij het Sarpathipark gelegen;
- Twee slaapkamers;
- Woonoppervlakte 53m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 01 mei 2038;
- Vaste projectnotaris Loyens en Loeff. in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Beheer;
- Servicekosten van € 61,23 per maand voor appartement (2019);
- Servicekosten van € 64,39 per maand voor appartement (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 170 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Van Ostadestraat 241 D Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk