€ 335.000 k.k.
  • Bellen
€ 335000,- k.k.

Van Ostadestraat 173 -III, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 16 FEBRUARI 2018 ***

Nu te koop een licht 3 kamer appartement van ca 54m2 met direct erboven gelegen zolderberging van ca 19m2.

Op een hele leuke locatie gelegen in de Pijp, om de hoek van de 2e van de Helststraat en het Van der Helstplein en dichtbij het Sarphatipark en de Albert Cuyp. Er zijn diverse verbindingen voor openbaar vervoer op loopafstand.

Indeling:
Entree via gezamenlijk trappenhuis, hal, douche toilet met wastafel, deur naar woonkamer met open keuken aan de achterzijde, met dubbele deuren naar het balkon en vanuit keuken deur naar het balkon. Vanuit woonkamer deur naar slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar een frans balkon aan de voorzijde, tevens een deur naar een kleine zijkamer aan de voorzijde.
Op de etage erboven (via gemeenschappelijke trap) op de zolder is een ruime berging aan de achterzijde gelegen, van ca 19 m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 54m2
- Berging op de zolder verdieping (direct erboven gelegen) van ca 19m2
- Professioneel beheerde kleine VvE
- Servicekosten ca. € 106 voor de woning en 38 voor de berging per maand, totaal ca 143 euro (2018)
- Erfpachtcanon afgekocht tot eind november 2056
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 54 m2
Inhoud 130 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Van Ostadestraat 173 -III Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk