€ 350.000 k.k.
  • Bellen
€ 350000,- k.k.

Van Ostadestraat 161 -1, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Gelegen op toplocatie: nu te koop een heel leuk 3 kamer appartement van ca 58m2 midden in de Pijp met ruime zolderberging (24m2).

Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
entree in portiek, gemeenschappelijk trappenhuis, entree woning, gang, links badkamer met douche toilet en wastafel, rechtdoor de keuken met toegang tot het balkon, rechts de woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon, vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer en van daaruit toegang tot een 2e slaapkamer (zijkamer). De grote slaapkamer heeft openslaande deuren naar een frans balkon. Wasmachine aansluiting en CV ketel bevinden zich in de keuken.
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een zeer ruime (over gehele breedte aan de voorzijde) zolderberging van ca 24m2.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 90,75 per maand voor woning en ca 46,50 voor de berging (per 2020: 133,78 + 65,13)
- Erfpacht afgekocht tot 1-11-2056
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1910
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 177 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Van Ostadestraat 161 -1 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk