€ 340.000 k.k.
  • Bellen
€ 340000,- k.k.

Van Ostadestraat 121 -2, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 29 NOVEMBER 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet huurders van Alliantie.

*OPEN HUIS DINSDAG 27 NOVEMBER VAN 9-11 UUR*

Gelegen op toplocatie: nu te koop een heel leuk 2 kamer appartement van ca 55m2 met ruim en diep balkon, midden in de Pijp!

Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
Entree, gemeenschappelijk trappenhuis, voordeur aan voorzijde, hal met ruime bergkast, toegang tot slaapkamer aan de voorzijde, toegang tot de grote doorzonwoonkamer (mogelijk nog op te delen in woon en slaap kamer),aan voorzijde openslaande deuren naar frans balkon, aan achterzijde openslaande deuren naar ruim balkon, achterzijde links half open keuken (vernieuwd met CV 2017), kleine gang met toegang tot badkamer (douche toilet, eenvoudig). Wasmachine aansluiting bevindt zich ook in de keuken.
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een ruime zolderberging ca 15m2 aan de achterzijde gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 149,41 per maand voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 16-3-2068
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Van Ostadestraat 121 -2 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk