€ 330.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 330000,- k.k.

Van Ostadestraat 121 -1, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 29 NOVEMBER 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet huurders van Alliantie.

Gelegen op toplocatie: nu te koop een heel leuk appartement van ca 53m2 (nu 1 grote open ruimte maar een ruime doorzonwoonkamer, die is af te splitsen in woon- en slaapgedeelte) met diep balkon, midden in de Pijp met eigen entree!

Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
Eigen entree in het portiek, gang, rechts woonkamer thans 1 grote open ruimte van voor naar achterzijde. Aan de voorzijde een frans balkon, en aan de achterzijde openslaande deuren naar een diep balkon over gehele breedte. Vanuit de gang, trapkast, meterkast, badkamer met douche toilet en kleine wastafel (eenvoudig), helemaal door aan achterzijde de keuken (vernieuwd blok eenvoudig, met CV ketel 2017). Ook vanuit de keuken toegang tot het balkon! Wasmachine aansluiting bevindt zich ook in de keuken.
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een goede zolderkamer ca 11m2 aan de achterzijde gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 147,05 per maand voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 16-3-2068
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 5 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 185 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk