€ 270.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 270000,- k.k.

Van Beuningenstraat 203 -H, Amsterdam

Gelegen op de begane grond van een authentiek gebouw bevindt zich deze leuke en lichte twee kamer woning met een woonoppervlakte van ongeveer 40 m² en een ruime achtertuin op het zuiden!

Omgeving:
Deze woning ligt in een rustige straat centraal in de Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westergasterrein, het Westerpark en de Jordaan met gezellige restaurantjes, winkeltjes en kroegjes. Ook de Haarlemmerdijk is dichtbij! De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend te noemen middels de diverse bus- en tramlijnen en tevens is men zo bij Amsterdam Centraal Station Binnen een paar minuten bent u met de auto op de Ring Amsterdam.

Indeling:
Via een eigen entree komt u de woning binnen in een hal. Aan het einde van de hal vindt u rechts de berging met de meterkast. De ruime doorzon woonkamer is aan de voorzijde voorzien van grote raampartijen en de deur aan de achterzijde toegang geeft toegang tot de tuin. De zonnige tuin is gelegen op het zuiden en heeft een oppervlakte van circa 57 m²! De half open keuken is aan de achterzijde van de woonkamer gelegen en voorzien van een eenvoudig keukenblok. De keuken biedt toegang tot de slaapkamer en heeft een tweede deur naar de tuin. In de tuin bevindt zich een separate berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1912;
- Ruime tuin op het Zuiden;
- Gelegen op de begane grond;
- Woonoppervlakte ca. 40 m²;
- Diverse winkels en horeca op loopafstand;
- Nabij openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Professionele VvE, beheert door de Alliantie VVE-diensten;
- De erfpacht is vooruit betaald tot 30-11-2061;
- Servicekosten € 74,29 per maand;
- Projectnotaris: notariskantoor Brummelhuis;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar;
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid).

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning is de uiterste inschrijfdatum tot vrijdag 11 oktober om 12:00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 270.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Benedenwoning
Bouwjaar 1912
Indeling
Oppervlakte 40 m2
Inhoud 117 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Westerpark

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Westerpark? Amsterdam Westerpark is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Westerpark ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk